venda de complements informàtics i reparació d'ordinadors

Els nostres serveis

Complements informàtics i ordinadors

A la nostra botiga i trobaràs complements informàtics molt diversos com discs durs, ratolins, teclats, pantalles, cablejat, auriculars, micròfons, etc. perquè el teu equip estigui sempre al dia i en puguis treure el màxim partit.

Si el que necessites és un equip nou, disposem de les últimes novetats, tant en aparells de sobretaula com en portàtils. Vine, digues que és el que estàs buscant i nosaltres t’ajudem.

Però si el que vols és una impressora, a Afers Digitals t'aconsellem la que millor s’ajusti a les teves necessitats de treball. Sovint és complicat escollir una impressora, ja que n'hi ha de molts tipus, per imprimir, per escanejar, per enviar fax, imprimir a dues cares, de gran capacitat de tinta, wifi, en xarxa.

Informàtica a la teva mida i servei tècnic

Hi ha vegades que els ordinadors que hi ha al mercat, no assoleixen les teves necessitats. Molts equips ténen elements que no necessitem per res o pel contrari et faria falta un complement que no hi ha manera de trobar o senzillament necessites o vols un equip amb unes altres característiques.

Nosaltres et muntem l’ordinador amb la capacitat, velocitat, estètica, etc. que vulguis o necessitis que tingui. Et fem pressupost sense compromís. I a la vegada t'assessorem amb l’elecció dels elements tot garantint la seva compatibilitat, assegurant-nos que s’ajusta a les teves expectatives.

Però si el que necessites és que reparem el teu equip no dubtis en comptar amb nosaltres. Sovint notem que els nostres equips van més lents, constantment ens bombardegen amb publicitat i no hi ha manera de connectar-se a internet amb cap dels navegadors. Cal revisar el sistema i netejar el registre dels navegadors.

Reparem tot tipus d’ordinadors, portàtils i de sobretaula. Actualitzem els sistemes operatius i programaris. Neteja i formateig d’equips i re-instal·lació de sistemes. Neteja de virus i instal·lació d’antivirus.

Serveis de manteniment a particulars i petites pimes

Si ets un particular, un professional, una petita o mitjana empresa, el nostre servei tècnic revisarà els teus equips informàtics i, sota aprovació del pressupost, posarem l'equip a punt.

Nosaltres ens farem càrrec del seu manteniment i de la seva conservació, així d'aquesta manera no t'hauràs de preocupar de res

Posem la nostra experiència al teu servei per tal de què nomes te n'ocupis d'allò que és important: La feina.

  • Unio de Botiguers d'Esplugues

© Disseny i creació Afers Publicitaris