venda de complements informàtics i reparació d'ordinadors

PEN 3D CPI - Model 813002

Què és el Pen 3D-CPI?

Un llàpis d'impressió 3D. És com una impressora 3D manual que utilitza el mateix tipus d'escalfament i expulsió del material que en una impressora 3D.

L'unica diferència és que en lloc de ser controlat amb el software de l'ordinador i els motors, el capçal d'impressió s'utilitza de forma manual i així es pot regular la velocitat.

Com s'utiliza el Pen 3D-CPI?

El Pen 3D-CPI funciona amb l'escalfament del filament plàstic que, a l'escalfar-se, es fon i surt per la punta d'extrusió. El plàstic fos es molt suau i es pot fusionar en la superficie o forma que es desitgi.

Un cop el material està en la punta del “pen” es comença a refredar. Després d'uns segons, el plàstic s'endureix i manté la forma que se li ha donat.

Què es pot fer amb un Pen 3D-CPI?

El Pen 3D-CPI et permet dibuixar amb plàstic. Es pot treballar el plàstic donant-li forma i aplicar-ho en la majoria de superficies. Es pot utilitzar per afegir a diferents objectes decoratius i, amb pràctica, es pot fer formes en 3D imprimint filament en l'espai buit.

Llàpis per a impressió 3D apte per a nens més grans de 8 anys. Extremar la precaució, la punta del 3D Pen està a alta temperatura. NO UTILITZAR SENSE SUPERVISIÓ D'UN ADULT.

© Disseny i creació Afers Publicitaris